Ο οίνος παράγεται με κρυοεκχύλιση και ζύμωση σε ιδιαίτερα χαμηλή θερμοκρασία.
Χαρακτηρίζεται από λαμπερό αχνοκίτρινο χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες και αρώματα πεπονιού, αχλαδιού, ροδάκινου, γιασεμιού, κρίνου, φρέσκιας ρίγανης, βανίλιας, κερήθρας και βουτύρου.

Στο στόμα, το γιασεμί και το μέλι παραμένουν για ώρα σε μια μακράς διάρκειας επίγευση.
Συνοδεύει ιδανικά θαλασσινά, ψάρια, λευκά κρέατα, ζυμαρικά και φρούτα. Σερβίρεται στους 10°-12°C.
Σερβίρεται στους 8°-10°C και συνοδεύει ιδανικά θαλασσινά, ψάρια, λευκά κρέατα, ζυμαρικά και φρούτα.

 

The wine is produced with cryomaceration and fermentation at very low temperatures.
Characterized by shiny light yellow color with green sparkles and aromas of melon, pear, peach, jasmine, lily, fresh oregano, vanilla, honeycomb and butter.
On the palate, jasmine and honey remain for long time in an impressive aftertaste.

It goes well with seafood, fish, white meat, pasta and fruit.
Best when served at 10 ° -12 ° C.

 

Recent Projects